Vehmasmäki Vehmasmäki

Vehmasmäessä on mm. ala-aste ja päiväkoti, nuorisoseurantalo Valoharju, Kesäteatteri Tammenranta, tanssilava Ilveskasino ja runsaasti eri alojen yrityksiä. Alueella on myös vanha hautausmaa kappeleineen. Valaistu hiihto- ja pururata ja hyvät pyöräilymahdollisuudet palvelevat vapaa-ajan liikkujia.
 
Alueella on toiminut jo lähes sadan vuoden ajan Vehmasmäen Nuorisoseura, joka yhdistää alueen asukkaita ja tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille. Nuorisoseura pyörittää mm. Kesäteatteri Tammenrannan toimintaa. Muita keskeisiä toimintamuotoja ovat liikunta, tanssi ja musiikki sekä asuinalueen kehittäminen. Lisätietoja: www.vehmasmaennuorisoseura.fi, www.kesateatteritammenranta.fi.

Seurantalo Valoharju on kylätoiminnan aktiivinen keskipiste, joka on ympäri vuoden päivittäisessä käytössä. Valoharjua käyttävät toiminnassaan alueen seurat ja yhdistykset erilaiseen harrastustoimintaan ja kokouksiin. Lisäksi taloa vuokrataan yksityistilaisuuksia, kuten häitä ja syntymäpäiviä, varten. Lisätietoja: www.valoharju.fi.

Seurantalo Valoharju (Kurkimäentie 12)